Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: Κλεισόβης 12, 106 77 Αθήνα
Ακολουθήστε μας

Η ιδέα

Solidarisch
- Mazi Oli -

Mazi, γιατί ενεργούμε με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη!

Ενίσχυση της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της δικτύωσης!

Το μέλλον μας συνίσταται στη συλλογικότητα και τη διάθεση για συνεργασία

Προωθούμε την αυτοοργάνωση. Αυτή ακριβώς η αυτοοργάνωση είναι η απάντησή μας στη συστημική και κλιματική κρίση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με την ίδρυση συλλογικοτήτων, συνεταιρισμών και κάθε είδους πρωτοβουλιών αυτοβοήθειας, δημιουργούμε αφενός νέες ευκαιρίες εισοδήματος και αφετέρου τη δυνατότητα να ανοίξουμε δρόμους συνεργασίας με αυτοοργανωμένες πρωτοβουλίες σε όλη την Ευρώπη.
Επικεντρωνόμαστε σε αγροτικά προγράμματα προκειμένου να προσφέρουμε στους Έλληνες αγρότες μια διέξοδο από τη στενότητα της χονδρικής πώλησης. Μέσω του δικτύου μας στην Ευρώπη, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τα προϊόντα μας απευθείας στους καταναλωτές, γεγονός που αποτελεί όφελος και για τις δύο πλευρές.

Εξάγουμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MAZÌ από την ένωση μικρών παραγωγών στο Δάρα, στη Μεσσηνία της Πελοποννήσου, η οποία ιδρύθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Με αυτό το βήμα, αποτελούμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μιας αλληλέγγυας μορφής εργασιακής και οικονομικής δραστηριότητας. Αυτή είναι η εξαιρετική σημασία και το βαθύτερο νόημα και σκοπός μιας τέτοιας δομής αλληλεγγύης και συνεργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μπορούν να βιώσουν στην πράξη το δίκαιο εμπόριο και τον σημαντικό ρόλο της συλλογικότητας, της αυτοδιαχείρισης, της διαφάνειας, των οργανώσεων παραγωγών και των νέων τρόπων προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και της βιώσιμης καλλιέργειας.